03038 м.Київ, вул. Лінійна, 17 +38 044 585 15 25     +38 050 331 49 82     +38 095 459 65 34
ua ru
Новости У мережі з’явилося офіційне Інтернет-представництво Міндоходів 18.05

Розпочав роботу офіційний сайт Міністерства доходів і зборів. Відтепер вся інформація про роботу відомства оприлюднюватиметься на Інтернет-майданчику, розміщеному за адресою www.minrd.gov.ua

Звертаємо увагу платників податків та інших користувачів офіційних веб-ресурсів Міністерства, що сайти Державної податкової та митної служб більше не оновлюватимуться.

Новий сайт має низку переваг: зручна навігація та панель керування, оптимізовані алгоритми пошуку необхідної інформації, мультимедійна галерея, підписання на новини, інтеграція з соціальними мережами тощо.

На сайті також розміщено діюче податкове і митне законодавство, нормативно-правові акти щодо єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Відвідувачі зможуть завантажити електронні форми всіх документів та отримати рекомендації фахівців щодо оформлення звітності.

Для зручності користувачів законодавство та нормативна документація представлені за категоріями платників –  “Фізичним особам”, “Юридичним особам”, “Самозайнятим особам”, “Великим платникам”. Крім того, додано календар, що інформує про дату подання звітності та сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).

Банер „Митне оформлення” надасть корисну інформацію громадянам та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності, що перетинають кордон України.

Для якісного обслуговування платників на сайті Міндоходів функціонують чимало електронних сервісів: “Реєстр платників ПДВ”, “Митна статистика”, “Дізнайся більше про свого бізнес партнера”, “Електронна митниця”, “Акредитований центр сертифікації ключів”, “Пульс”,  “Анульовані свідоцтва платників ПДВ”, “Адреси масової реєстрації”,  “Електронна звітність”, “Перевірка свідоцтва платника єдиного податку”, “База знань”, “Декларування он-лайн”. 

Сайт  містить також повну інформацію про становлення та діяльність Міністерства доходів і зборів України, структуру та напрями його роботи, відомості про керівництво.

Найближчим часом офіційний сайт Міндоходів  об’єднає в собі 28 веб-сторінок територіальних органів відомства.

 ***

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом   реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Джерело: minrd.gov.ua

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС

03038 м. Київ, вул. Лінійна, 17

тел.: 044 585 15 25
тел./факс: 044 585 55 88

моб.: 050 331 49 82

e-mail: lkuchma@inoforum.com.ua